juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Een schaamlipcorrectie onder narcose ondergaan

Voor de vrouwen onder ons met klachten in hun schaamstreek! Ga naar de huisarts of bezoek een kliniek die je van dienst kan zijn. Ikzelf weet hier maar al te veel van aangezien ik onwijs veel klachten in mijn schaamstreek had.

Uiteindelijk ben ik naar de huisarts geweest die mij direct heeft doorverwezen naar een kliniek. Mijn schaamlippen zijn namelijk te lang waardoor ik een schaamlipcorrectie onder narcose moet ondergaan. Een wat?! Je leest het goed, een correctie om ervoor te zorgen dat mijn schaamstreek geen last meer heeft van pijn.

1

Correctie pijnlijk?

Natuurlijk is het zo dat vrijwel iedere behandeling gevoelig is. Al moet ik zeggen dat ik met de narcose een stuk minder last had dan dat ik verwacht. Mijn schaamlipcorrectie onder narcose heb ik recent ondergaan en deze viel reuze mee.

schaamlipcorrc

Doordat ze eerst goed naar je luisteren wat de klachten zijn en dan pas zelf een schatting maken hoeveel er gecorrigeerd moet worden gebeurd het in stappen. Hun duidelijk taal waarin gesproken wordt is voor iedereen te begrijpen. Dit houdt in dat alles wat er wordt gezegd ook te verstaan is. Vanaf het moment dat ik ervoor heb gekozen om deze behandeling te ondergaan stond ik vrij stevig in mijn schoenen. De klachten in mijn schaamstreek zat ik niet meer op te wachten en wilde hier maar al te graag vanaf. Nadat ik deze behandeling heb ondergaan heeft het wel pijn gedaan daar niet van.  Gelukkig was dat goed te onderdrukken met pijnstillers en heb ik op dit moment nergens meer last van!