juli 18, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Een afspraak bij Salon Dioone voor definitief ontharen Etten-Leur

Eindelijk heb ik de oplossing gevonden, definitief ontharen Etten-Leur. Dit laat ik natuurlijk wel door zeer professionele mensen doen en deze zijn te vinden bij Salon Dioone. Door middel van een  IPL( Intense Pulsed Light) behandeling ben je eens en voor altijd verlost van de overmatige haargroei op je benen, oksels en veel meer plaatsen.  Door middel van warmte die in de haarzakjes wordt gespoten, gaan deze kapot en zal de haargroei uiteindelijk stoppen. Dit komt omdat de behandelde haarfollikel zichzelf niet meer kan herstellen. Toen ik van deze definitieve ontharingswijze kreeg te horen heb ik meteen een afspraak gemaakt.  

Geweldig resultaat

Natuurlijk is het resultaat van het definitief ontharen bij de Salon Dioone in Etten-Leur niet meteen te zien. Meestal zijn hier ongeveer tien behandelingen voor nodig voordat je een definitief resultaat kan zien, dat is per persoon verschillend.

Inmiddels heb ik meerdere behandelingen ondergaan, acht stuks in mijn geval en ik kan zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. Geen gehannes meer wanneer ik een keer vergeten ben om mijn benen te scheren en ik hier achter kom wanneer ik met een jurkje over straat loop. En wat nog beter is, ik heb gewoon alle tijd om ’s morgens op te staan, zonder eerst al mijn overtollige haargroei te moeten wegscheren.