juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

leenfiets

Tip: Fietsenwinkel Hulst

Gelukkig zit Fietsenwinkel Hulst altijd in de buurt! Online bestellen maakt Nederland klein!

webshop

Ja hoor! Ook mij is het overkomen, net als miljoenen andere Nederlanders… Mijn fiets is gestolen! En deze fiets had ik al zeker een 8 jaar en ik was er zo aan gehecht! Maar gelukkig was ik goed verzekerd tegen diefstal, en dat verzachtte toch wel een beetje de pijn.

reparatie

 

Maar ja, ik zat nu wel zonder fiets en er moet toch wel een andere komen. Aangezien ik op het moment ook even geen auto heb, ben ik online gaan zoeken met de zoekterm Fietsenwinkel Hulst.  Toen ik uitkwam op de bovenstaande website werd het me al snel duidelijk dat de drempel om een fiets online te kopen erg laag lag.

De webshop

Met een heel uitgebreid assortiment met voordelige prijzen heb ik uiteindelijk gekozen voor een luxe elektrische fiets. Door de uitgebreide informatie die mij beschikbaar was gesteld, was het me snel duidelijk welk type fiets ik zou gaan kiezen. Toch had ik nog een paar vragen. Maar dat was totaal geen probleem. Ik kon telefonisch contact met ze opnemen, en ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik uitgebreide vakkundige antwoorden op mijn vragen. Dit gaf me alleen maar meer zekerheid om mijn bestelling te gaan plaatsen bij dit bedrijf. Ik had mijn fiets voor 17:00 uur besteld, dus hij was de volgende werkdag al binnen! Ik ben super tevreden over het hele bestelproces en de klantenservice. Totaal geen spijt dat ik hier mijn bestelling heb geplaatst! En de fiets fietst heerlijk!

electrisch