juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Bakfiets elektrisch

Kwaliteit en comfort bij een bakfiets

Een bakfiets wordt al snel gezien als lomp en niet comfortabel, een grote houten bak waarmee je niet heel door het drukke stadsverkeer kunt fietsen. Over de wendbaarheid nog niet eens gesproken te hebben, maar met een bakfiets elektrisch neem je al deze vooroordelen direct weg. Om te beginnen is de bak niet van hout maar van kunststof, dubbelwandig en zeer licht in gewicht. Voorzien van een bankje en mooie grote ronden hoeken die zorgen dat kinderen zich niet bezeren aan de bak.

Eigen ontwerp van je bakfiets

Een bakfiets elektrisch kun je geheel naar eigen wens samenstellen, wil je een felle kleur fiets en bak dan is dit mogelijk. Het trendy model fiets heeft veel bekijks als je ermee fietst, maar de bak met de unieke vormen mag er ook zeker zijn. Het brede stuur zorgt voor nog meer comfort en stabiliteit tijdens het fietsen, ook de ruimte om te zitten is extra ruim gemaakt. Zo heb je de ruimte om goed te fietsen en bochten te nemen, want de bakfiets is ook nog eens erg wendbaar.

Bakfiets elektrisch

Krachtige motor om altijd te fiets te kunnen gebruiken

Wat voor weer het ook is, of hoe hard het ook waait met de bakfiets elektrisch trotseer je alles. Rijd je een bruggetje op dan helpt de krachtige accu je ook, heb je een luie dag en geen zin om te trappen dan is de trapondersteuning een prima hulp. In de bak kun je verschillende voorwerpen vervoeren, maar ook kinderen en de boodschappen tegelijk als dit nodig is. Met de goede rijeigenschappen van de Dolly bakfiets heb je altijd een bakfiets die van hoge kwaliteit is waar je meer dan jaren plezier van hebt.