juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Vaderdagcadeau bier

Vaderdagcadeau bier kiezen

Een cadeau hoeft niet perse origineel te zijn. De intentie waarmee het wordt gegeven is het belangrijkste. Ben daarom niet bang als jij met je Vaderdagcadeau bier op bezoek komt. Het zal enthousiast worden ontvangen. Kies een smakelijke speciale biersoort uit, een die je niet kent of juist wel.

Je hebt de keuze uit vele bierpakketten en biertaps met of zonder leuke glazen op de Hopt website. Ken je iemand zijn biersmaak, dan stem jij je keuze daar op af, of je laat vader of opa een totaal andere biersoort proeven. Vaderdag is daarvoor bij uitstek de gelegenheid.

Vaderdagcadeau bier

Vaderdagcadeau bier goedkoper

Vaderdagcadeau bier is tijdelijk goedkoper, dat is een leuke meevaller. Als jij namelijk een bestelling plaatst ter waarde van 100 euro en dat voor 18 juni doet, dan betaal je geen verzendkosten. Op de website lees je de precieze voorwaarden. Ook wanneer je meer dan 1 flesje bestelt wordt de prijs per stuk lager. Je ziet de prijsaanpassing als jij het bier in je winkelwagentje plaatst. Dus niet langer wachten, want de actie “geen verzendkosten” is tijdelijk en je wilt jouw bestelling op tijd in huis hebben, toch?

Medewerkers zijn razend druk met het maken van fraaie bierpakketten. Daarnaast dragen zij de zorg om de bestellingen op tijd bij de koper te krijgen. Door jouw bestelling op tijd in te voeren draag jij jouw steentje bij om alles te laten slagen naar tevredenheid van koper en verkoper. Kunnen wij op je rekenen dan mag jij op ons rekenen.