juni 13, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Efteling arrangement

Efteling arrangement vinden

Een leuk Efteling arrangement vinden, is te vinden via de website van Hotelkaatsheuvel.nl. Hier zijn diverse aanbiedingen te vinden en te boeken, waar je voor een aantrekkelijke prijs een heerlijke overnachting kan hebben. Bij Hotel de Kroon zijn er diverse mogelijkheden te vinden. Zij hebben het een speciale naam gegeven, zoals de Package Small, de Medium, de Large en als laatste de Package Extra Large. Bij al deze arrangementen geldt dat kinderen tot en met drie jaar geheel gratis zijn. Voor ons gezin is dat een uitkomst, want wij hebben een drieling van twee jaar rondlopen.

Efteling arrangement

Online een Efteling arrangement geboekt

Mijn bezoek aan de bovenstaande website heeft vruchten afgeworpen. Want hier heb ik een zeer leuke boeking kunnen maken. Hier zit twee hotelovernachtingen in en een bezoek aan dit pretpark, Tevens meteen een reservering gemaakt voor een heerlijk diner in de GuestHouse Kitchen.

In het pretpark was het erg gezellig. Van het begin totdat de deuren hier dicht gingen, zijn wij in dit park gebleven. Voordeel was dat wij niet weer een uur in de auto naar huis hoefden te rijden, maar heerlijk aan het diner deel konden nemen. Op de dag van vertrek konden wij nog genieten van een heerlijk ontbijt en hierna hoefden wij pas naar huis te gaan. Zeker de moeite waard en een volgende datum hebben wij al geprikt om hier weer heen te gaan.