juli 20, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Tips sauna kopen

Te weinig zon en warmte heeft een nadelig effect op uw gesteldheid. Gevolgen zijn een lagere weerstand en vermoeidheid. Veel mensen voelen zich hierdoor dan ook in de wintermaanden minder engergiek. Een goede oplossing voor dit probleem is regelmatig een bezoek aan de sauna brengen. Nog beter is natuurlijk uw eigen sauna!. Rhodos biedt u de mooiste sauna’s tegen een zeer scherpe prijs. We geven u graag een aantal tips om ervoor te zorgen dat u de juiste sauna koopt.

Sauna’s in allerlei soorten en maten

Voordat u besluit een sauna te kopen is het verstandig om goed te bedenken wat uw wensen precies zijn. Houdt u van een droge sauna? Op welke plaats komt de sauna te staan? Bij Rhodos vindt u allerlei soorten sauna’s in diverse afmetingen. Van Finse sauna’s tot maatwerk sauna’s. Maak een lijstje met al uw voorkeuren zodat u gericht kunt gaan zoeken. Een andere erg populaire sauna is de Barrel sauna. Dankzij de speciale coating en het sterke hout is de barrelsauna bestand tegen allerlei weersomstandigheden en daarom erg duurzaam.

Specificaties

Heeft u de beschikbare opties bekeken? Het is mogelijk de specificaties van iedere sauna te bekijken om de beste keuze te maken. In één oogopslag ziet u wat de afmetingen van de betreffende sauna is en wat de mogelijkheden zijn om de sauna uit te breiden. De kenmerken van de sauna spelen ook een belangrijke rol. Beschikt de sauna over banken, steunen voor het hoofd, een vloerrooster en rugleuning? Zijn er voldoende zitplaatsen en is de sauna voldoende geïsoleerd? Kijk, vergelijk en maak de beste keuze!

Advies op maat

Met al die keuzemogelijkheden kan het soms een hele uitdaging zijn om een beslissing te maken. Gelukkig staan de medewerkers van Rhodos voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Laat weten wat u wensen zijn en binnen welk budget u een sauna zoekt. Samen met u gaan ze op zoek naar de beste optie. Langskomen in de showroom behoort ook tot de mogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website van Rhodos.