juni 15, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

VIP Card

Een NYP VIP Card is ideaal!

NYP VIP CardVandaag ga ik het hebben over de NYP VIP Card. De reden? Ik ben er pas geleden achter gekomen dat deze kaart ervoor zorgt dat je 25% korting op je bestellingen bij New York Pizza krijgt. Dit is natuurlijk ideaal en het zorgt ervoor dat je echt een hoop geld bespaard als je vaker besteld. Ik bestel zelf regelmatig lekker eten bij dit restaurant.

NYP Pas geleden kwam ik erachter dan de NYP VIP Card bestaat.  Ik was samen met een goede vriend en we besloten om te bestellen. Hij vertelde me dat we dat beter via hem konden doen omdat hij dus de vip card had. Ik vroeg daarom ook hoe hij hier aan kwam. Hij vertelde me vervolgens dat je je hier gewoon voor kan aanmelden en nadat hij dit vertelde heb ik me meteen aangemeld. Dit ging erg makkelijk want binnen een paar minuten was ik al lid. Ik krijg nu altijd 25% kortingen op mijn bestellingen bij New York Pizza.

VIP CardWat een geweldig idee!

Pas geleden at ik dus een lekker goedkope pizza bij een vriend. Dit kwam dus door zijn vip card en zoals ik vertelde besloot ik om er toen ook een te bestellen. Pas geleden had ik zin in een  pasta en een vriend van mij in een pizza. Ik besloot om via mijn account te bestellen en we kregen de korting echt! Hierdoor is het eten erg goedkoop maar natuurlijk nog steeds net zo lekker. Kortom, een echte aanrader!