juli 18, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

New York Pizza Salades

De New York Pizza Salades zijn ook erg lekker

newyorkpizza.nlOmdat ik nu in een drukke levensfase zit heb ik helaas niet altijd de tijd om te koken. Dit terwijl ik hier enorm veel van hou. Lekker druk bezig zijn in de keuken. Vooral wanneer er vriendinnen bij mij langskomen sloof ik mezelf helemaal uit. Dat van een goede ovenmaaltijd dat aan echte Hollandse korst.

New York Pizza SaladesEchter komt het de laatste tijd steeds vaker voor dat ik aan thuisbezorgen doe. Mijn favoriete maaltijd in dat geval is een pizza van New York Pizza. Ik vind ze hier dan ook het allerlekkerst. Ook zijn ze hier niet duur. Zo hebben zij elke maand wel een goede aanbiedingen en hier maak ik dan ook gretig gebruik van.

Ik was zelf eerst altijd van de standaard pizza’s zoals Funghi of Hawaï, echter bestel ik de laatste paar weken steeds iets anders. Omdat pizza’s niet bepaald gezond zijn bestel ik de laatst tijd New York Pizza Salades. Omdat deze mij zo goed bevallen, wil ik deze graag met jullie delen.

Probeer ze zelf eens

Op de site newyorkpizza.nl heb je dus de keuze uit verschillende New York Pizza Salades. Ik kan jullie vertellen dat ik ze allemaal al eens geprobeerd heb en ze smaken allemaal goed! Mijn favoriet is echter de Tuna Salad, maar dat komt omdat ik gewoon van vis hou.

pizzaWisten jullie dat NYP overigens ook fingerfood heeft? Dit had ik dus afgelopen weekend voor het eerst geprobeerd. Ik had een aantal vriendinnen over de vloer. Omdat niet zijn had om te koken geven de dat eens een poging. Ik moet zeggen dat het al gelijk een succes was. Iedereen was druk bezig met de Buffalo Wings, uiteindelijk was iedereen heerlijk verzadigd.

Ik kan dan ook niet anders dan dit restaurant aan jullie aanraden. Het maakt niet uit wat je er besteld, het smaakt altijd goed. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jullie meningen? Dus heb jij hier ooit ook iets besteld een pizza etc, laat het me weten wat jij ervan vond? Indien je nog vragen hebt aan mij, reageer dan ook onderaan de pagina.