juli 18, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Josh V

Josh V, mijn favoriete merk!

Ik ben gek op de kleding van Josh V! Met regelmaat shop ik deze op to-be-dressed.nl, een fijne webshop waar ze mooie merkkleding verkopen.

Mijn liefde voor Josh V kleding

Josh VEen tijdje geleden kwam ik in contact met de kleding van Josh V in een klein boetiekje in de stad waar ik woon. Gelijk was ik gefascineerd door de mooie ontwerpen, stoffen en kleuren. Ik kocht daar een mooi jurkje van dit merk, wel duur, maar had ik er zeker voor over. Nu kom ik niet vaak in diezelfde stad en online shoppen vind ik geweldig om te doen. Al snel ging ik online op zoek naar mijn favoriete merk en toen kwam ik uit op www.to-be-dressed.nl! Ik vind het shoppen op deze webshop erg fijn, omdat je merkkleding altijd met korting kunt kopen en de bestellingen snel worden verzonden. Zo kan ik mijn favoriete merk kleding soms met wel 50% korting aanschaffen en dit is natuurlijk erg mooi meegenomen!

Over To Be DressedJosh V

Ik shop natuurlijk voornamelijk Josh V kleding, maar zie ook regelmatig leuke kleding van andere merken voorbij komen. Ik kan het nooit laten om ook even bij de andere merken te gaan kijken. De webshop is erg gebruiksvriendelijk, zo kun je selecteren op het soort kledingstuk dat je zoekt, de maat, kleur, de hoeveelheid korting en de prijs. Je krijgt dan een overzicht van het door jou gezochte kledingstuk in verschillende merken. Wil je alleen de kleding zien van een bepaald soort merk? Ook dat is mogelijk, je vind op de website een overzicht van alle merken. Door op een merk te klikken krijg je een overzicht te zien van alle kledingstukken van dat desbetreffende merk en als je wilt kun je daarin natuurlijk ook weer filteren. Net zo lang tot je vind waar je naar op zoek bent!