juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Partyservice Waalwijk

Partyservice Waalwijk is een topper

Dankzij Partyservice Waalwijk is onze bruiloft niet in het water gevallen. Gelukkig maar, anders was deze dag geheel anders verlopen. Ruim van tevoren, dachten wij, hadden wij al een locatie besproken om onze trouwdag te vieren. Wij hadden een zaaltje gehuurd, waar wij na de plechtigheid heen zouden gaan om met onze gasten verder te vieren. Alles qua eten daar wilden wij zelf voor gaan zorgen. Echter kregen wij een maand voor onze trouwdag te horen dat dit zaaltje was afgebrand. Ja, en daar sta je dan. Even wisten wij niet wat wij moesten doen. Wij konden moeilijk met al onze gasten bij ons op een flatje gaan zitten.

Partyservice Waalwijk

Bijzonder goed geholpen door Partyservice Waalwijk

Bij ons in het dorp ging dit nieuwtje als een trein en iedereen wist dat hierdoor onze trouwdag in het water zal vallen. Tot wij de tip kregen om contact op te nemen met Partyservice John van Pas . Dit bedrijf heeft veel mogelijkheden en ook de mogelijkheid om een bedrijf in te schakelen die tenten verhuurd.

Bijzonder snel werd alles uit handen genomen en onze trouwdag hiermee gered. Op een terrein mochten wij deze tent opzetten en werd alles leuk aangekleed. Het partycentrum heeft alles perfect geregeld en kunnen wij terug kijken op een zeer mooi feest op onze trouwdag. De mogelijkheden bij dit bedrijf zijn enorm en zeker aan te raden wanneer jij een geslaagd feest wilt geven.