juni 15, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Snackmobiel

Kennen jullie Snackmobiel al?

Ik ben enthousiast!Snackmobiel

Ik had zelf nog nooit van Snackmobiel gehoord, maar wat een tof concept is dat. Ik verveelde me op een middag en ging een beetje surfen op internet. Op een of andere manier kwam ik hierop uit en raakte ik helemaal in de ban ervan. Ik vind het zo’n goed concept dat het jammer is dat ik nog lang niet jarig ben. Want geloof me, als ik jarig ben dan komt er zeker een frietwagen van Snackmobiel om al mijn familie en vrienden van lekker eten te voorzien.

Voor elke gelegenheid

Het concept van Snackmobiel is dat zij frietwagens verhuren die door heel Nederland te huren zijn. Dus of je nu in Limburg of Friesland woont, niks is te gek. Je kunt kiezen tussen verschillende menu’s om aan jouw gasten te serveren. Deze kunnen onbeperkt eten, dus het is zowel voor de grote eter als kleine eter. Voor kinderen tot 12 jaar betaal je een gereduceerd tarief. De menu’s bestaan uit friet, snacks, sauzen en eventueel drinken. Hierin zijn er een hele hoop opties en kun je precies kiezen wat er bij jouw gasten past! Snackmobiel

Zelf wil ik er dus eentje op mijn verjaardag in oktober nemen. Ik word dan de magische leeftijd van 21 en wil dit graag groots vieren. Ik denk dat ik dan naast het eten ook regel dat iedereen een drankje krijgt bij het menu. Overigens vind ik het helemaal niet duur in vergelijking met andere catering mogelijkheden, kijk dus snel even op snackmobiel.nl voor alle andere mogelijkheden!