juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Supermarkt in Rotterdam Noord heeft alles wat ik nodig heb

Supermarkt in Rotterdam Noord die alles heeft wat ik nodig heb voor een maaltijd die ik wil gaan bereiden voor mijn schoonfamilie. Bij Toko Bergweg, hebben zij alles wat ik zoek voor een tropische maaltijd. Deze onderneming is dan ook een tropische supermarkt die iedere dag open is. Naast dat dit bedrijf voedingsmiddelen verkoopt, kan je ook terecht bij dit bedrijf voor haarstukken. Omdat mijn schoonfamilie van Surinaamse afkomst is, ben ik naar deze winkel gegaan voor rijst en groente. Omdat het de eerste keer was dat ik Surinaams ging koken, vroeg ik aan de medewerker om hulp. Deze medewerker hielp mij zorgvuldig en vertelde mij ook hoe ik het beste roti kan maken.

Supermarkt in Rotterdam NoordSupermarkt in Rotterdam Noord kom ik nu zeker vaker terecht voor producten van mooie gerechten

Na dat ik de eerste keer bij Toko Bergweg ben geweest. Wist ik zeker dat ik terug zal komen voor als ik meer mooie gerechten zou gaan maken voor mijn schoonfamilie. De tip hoe ik roti moest maken, ben ik aan de gang gegaan in de keuken met de verse ingrediënten. Volgens mijn schoonfamilie was alles erg smakelijk en dat allemaal dankzij de geweldige Supermarkt in Rotterdam Noord.