juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Een stoer geboortekaartje ontvangen

1417506087.6425Een vriendin van mij is een tijdje geleden bevallen van een prachtig jongetje en daar zijn wij allemaal super blij mee. Het was een lange rit maar het is allemaal goedgekomen gelukkig en ze zijn weer fijn thuis zo dat iedereen op kraamvisite kan komen. Gister heb ik een stoer geboortekaartje in de brievenbus gekregen van haar en het was echt een leuk kaartje want ze had hem helemaal zelf samengesteld op een website waardoor het dan natuurlijk nog meer speciaal word voor iedereen die er een krijgt. Het kaartje heb ik meteen opgehangen zo dat ik er elke dag naar kan kijken.

Veel keuze voor meisjes en jongens

Wanneer je op de website een stoer geboortekaartje maakt heb je natuurlijk niet alleen daaruit keuze maar voor meisjes zijn er ook veel super leuke kaartjes die je ook nog eens zelf helemaal kunt gaan bewerken voor een nog leuker effect. Je kunt zowel de print aanpassen als het lettertype en de kleur, het is maar net wat je zelf wilt. Natuurlijk is het voor een meisje leuk om er wat roze in te verwerken met misschien wat glitters erop en voor de jongens is er ook ruime keuze met een stoer printje.

Genieten

Nu ze eenmaal het kindje heeft is het nu alleen nog maar genieten met zijn allen en ik kom ook redelijk vaak langs om even op visite te gaan en te kijken hoe hij groeit, het is echt geweldig om te zien. De website is overigens een super tip voor mensen die zelf nog op zoek zijn naar een leuk geboortekaartje.1451307587.3489