juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

cocktail workshop breda

Een leuke workshop vind u in cocktail workshop breda

cocktail workshop bredaMijn vriendinnen en ik zijn gek op het drinken van cocktails. Zo nu en dan gaan wij dan ook met zijn alle langs een cocktailbar. Maar na enkele jaren leek het mij ook een keer leuk om iets anders uit te proberen. Met deze gedachte bekeek ik het internet en tot mijn verbazing bestond er een cocktail workshop breda. Ikzelf had nog nooit gehoord van een cocktail workshop breda en ik nam het besluit meer informatie op te gaan zoeken.

Uiteindelijk kwam ik er dus achter dat dit een workshop waarin uitgelegd wordt hoe u uw eigen cocktails kunt maken. Ikzelf vond dit een leuk idee en ik stelde het voor aan mijn vriendinnen groep. Iedereen reageerde zeer positief en van het een kwam dan ook het ander. Enkele munten later plande ik een afspraak in met cocktail experience!

Cocktail

Een geslaagde workshop!

De workshop was erg gezellig en met zijn alle hebben wij genoten van de gezelligheid. De workshop werd gehouden binnen in een prachtige locatie. Tijdens deze avond hadden wij een gehele bar voor onszelf, eigenlijk een kleine privé bar. Het personeel van cocktail experience was zeer klantvriendelijk, gezellig en daar waren wij hartstikke blij mee. Voor een zeer voordelige prijs hebben wij de gehele avond gebruik kunnen maken van een bar. De cocktails waren heerlijk en het zelf maken van deze cocktails maakte de avond gezellig. Achteraf kan ik het u dan ook met alle lof aanraadde om ook zo’n workshop bij te wonen. Ik weet zeker dat u een geweldige avond gaat ervaren!

Top service