juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Gaat het slot niet open?

In Den Haag worden de slotenmakers geregeld gebeld door mensen die hun huisdeur niet open krijgen en met spoed geholpen willen worden. Een slotenmaker Den Haag kan dit natuurlijk doen en ze zijn vaak al binnen een kwartiertje op locatie.

Wat er vaak gebeurd is dat mensen hun sloten niet onderhouden en uiteindelijk gaan die kapot. Warme en koude weer hebben een groot invloed op het slot. Het komt dan ook vaak in de winter voor dat sleutels zelfs afbreken in het slot. Een slotenmaker Den Haag moet dan het slot openmaken en snelle onderhoud verrichten.

Een opvallende en grappige verhaal dat een slotenmaker Den Haag me onlangs vertelde was van een 23-jarige dame die buitengesloten was. Ze belde naar de slotenmaker omdat ze de deur niet open kreeg met haar sleutel en vertelde dat er iets mis was met het slot. Toen de slotenmaker arriveerde ging de deur opeens open en vroeg er een vrouw wat er allemaal voor haar deur aan de hand was. Het bleek dat de dame per ongeluk op een andere verdieping uitgestapt was. De deuren hadden allemaal dezelfde kleur en zelfde indeling. Ze had niet opgelet omdat ze met haar telefoon bezig was en keek daarna ook niet naar het huisnummer.

De slotenmaker en de bewoner konden er wel om lachen. De slotenmaker besloot ook om geen geld in rekening te brengen alhoewel de dame wel graag wilde betalen voor zijn tijd.