juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Fix Plus levelling

Fix Plus levelling

Fix Plus levellingOnlans heb ik het Fix Plus levelling systeem gebruikt tijdens het leggen van nieuwe badkamertegels. Ik zelf niet heel ervaren met het leggen van tegels maar dankzij dit systeem is het eindresultaat heel mooi en strak geworden!

Fix Plus levelling is een uitkomst!

Het Fix Plus levelling systeem is speciaal ontwikkeld om hoogteverschil tussen tegels te voorkomen. Het systeem heeft namelijk clips en bijbehorende keggen en is hierdoor geschikt voor allerlei tegels. Je kunt de set ook gebruiken wanneer je wandtegels gaat plaatsen. Als eerste leg je de tegel in de lijm en schuif je de clip onder de tegel zodat hij goed op zijn plaats wordt gehouden. Vervolgens druk je de keg door de opening van de clip en breng je de tegels op gelijke hoogte met een metalen of kunststof tang. Als de tegellijm helemaal is uitgehard kun je de clip eenvoudig verwijderen met een hamer. Met de Fix Plus levelling kun je de tegels dus snel en heel precies leggen. Dit is een ideale oplossing voor iedere hobbyist of doe-het-zelver! Je bespaart er ook nog eens een hoop tijd mee en het eindresultaat is erg professioneel.

Fix Plus levellingGemakkelijk & snel online bestellen

Overigens vind je in de webshop van Lijmkam.nl nog veel meer levelling systemen. Hiermee voorkom je kleine oneffenheden en krijg je een mooi glad resultaat. Ook zijn deze systemen geschikt voor nagenoeg alle soorten tegels. Er is altijd wel een geschikt Fix Plus levelling systeem te vinden, bijvoorbeeld met een voegbreedte van 1, 2 of 3 millimeter. Heb je ook nog andere producten nodig? Dan is de kans groot dat je hier slaagt! Wanneer je de juiste producten hebt gevonden, kun je deze heel gemakkelijk online bestellen in de webshop van Lijmkam. Bestel je vóór 16.00 uur, dan heb je jouw bestelling al de volgende dag in huis!