juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Dakramen bestellen bij Bouw-handel.nl

Voor de beste prijs en kwaliteit voor een dakraam gaat u naar de website van Bouw-handel.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van lichtkoepels, dakramen en meer. Zij hebben een webshop en een showroom. Deze showroom staat in Nieuw-Vennep, Noord-Holland. Hier kunt u terecht voor informatie en advies over wat dakramen doen en het plaatsen van dakramen.

De prijs van een dakraam

Dakramen bestellen doet u niet zomaar, eerst heeft u informatie nodig over deze ramen. Als u een soort dakraam heeft uitgezocht kijkt u natuurlijk naar de prijs. Een dakraam hoeft geen fortuin te kosten. Bij Bouw-handel.nl zijn de prijzen altijd goed. Omdat wij onze producten als lichtkoepels en dakramen bestellen bij de fabrikant komen hier geen extra kosten bij op.

Levering en dakramen bestellen

De levering van Bouw-handel.nl is in 98% van de gevallen sneller dan 1 week. U kunt op de website kunt u de datum van levering kiezen. Houdt wel rekening met de geschatte levertijd op de website. Voor rookhokken kan de levertijd tot 3 weken duren omdat deze voor u van tevoren in elkaar worden gezet door ons. Dakramen bestellen kunt u online doen en bij ons in de showroom. Wij hebben een showroom in Nieuw-Vennep waar onze lichtkoepels tentoon staan gesteld. Hier kunt u ook naar toe om advies te vragen aan onze medewerkers over een bepaald product. U bent van harte welkom in onze showroom, als u niet naar ons kunt komen kunt u ons een mailtje sturen.