juli 18, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

kampeerboerderij brabant snel geboekt!

1 (1)Hallo ik ga het vandaag hebben over een plek waar ik laatst ben geweest namelijk kampeerboerderij brabant. Ik ben pas geleden namelijk naar De Berger Hoeve geweest. Dit omdat mijn vriendin er even tussenuit wilde. Dit heb ik dus even snel weten te regelen voor ons. Dit is een familie boerderij, waar je dus met veel mensen kunt blijven maar je kan ook zeker met twee personen gaan. Dat is het fijne van deze boerderij. Veel mensen denken dat de faciliteiten hier minder zijn maar dat is absoluut niet zo. De mogelijkheden bij deze accommodatie, zijn namelijk fantastisch, alles hier ziet er heel goed uit.

21

 

Hele mooie boerderij

Ik was er zelf namelijk al een keer geweest  en toen beviel alles dus heel erg goed en heb ik me er zeker vermaakt. We hebben veel kunnen doen denk aan paardrijden, boswandelingen maken en nog veel meer. Het was echt een top weekend.

Ze vond het een heel mooi cadeau!

Mijn vriendin was echt super blij met het cadeau. Ze was verrast dat ik dit voor haar verjaardag had geregeld . We zijn dus een weekje weg geweest en we hebben zeker genoten van alles wat er te doen was. Als je op zoek bent naar zo iets dan zou ik je zeker aanraden om op de website van kampeerboerderij brabant te kijken!31weekend