juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

lunch Mijdrecht

Heerlijk eten bij lunch Mijdrecht!

lunch MijdrechtIn mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om regelmatig met mijn vriend te lunchen. We gaan dan vaak naar lunch Mijdrecht. Dit is een hele gezellige lunchroom waar je terecht kunt voor lekker eten en drinken. De sfeer is erg gezellig en het eten is heerlijk. Dit is dan ook de reden dat mijn vriend en ik hier regelmatig komen.

lunch Je kunt hier terecht voor verschillende soorten tosti’s en ambachtelijke broodsoorten. Een kop koffie of een kop thee behoren ook tot de mogelijkheden terwijl het ook gewoon een optie is om een glaasje frisdrank te bestellen. Mijn vriend en ik hebben deze lunchroom leren kennen dankzij zijn werk. Hij heeft hier een keer geluncht met een aantal collega’s en dit beviel zeer goed. Deze lunchroom is van eigenaar Pascal van Eck. Hij runt niet alleen deze bar maar ook een dames en herenmode zaak en een ijssalon die zich beiden dichtbij de lunchroom bevinden. Dit is dan ook een ondernemer die weet wat er verwacht wordt en misschien is dit wel de reden van de succesvolle lunchroom.

Luxe en gezellig!mijdrecht eten

De lunchroom is erg luxe maar ook gewoon super gezellig. Wij komen er daarom ook erg graag en niet alleen om te lunchen. Wij drinken hier ook regelmatig een kopje koffie en als we dan toch zin hebben om te lunchen dan is dit altijd mogelijk. De lunchroom heeft namelijk een ruime open keuken en daardoor krijgen wij toch altijd wel zin om hier wat te eten.