juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Bij Lamp direct LED verlichting aanschaffen

philips-ledluster-e27-(master)_philedlustree27-20Wie wilt er nou niet in de avonduren lekker genieten bij een lamp? Bij mij was dit gisteravond ook het geval alleen op dat moment knapte mijn lamp kapot! Balen natuurlijk ik had ook geen reserve lamp in huis. Wetende dat ik via het internet bij Lamp direct LED verlichting bestellen kan stelde mij gerust. Daar kon ik vanachter mijn eigen computer een bestelling plaatsen en een avondje in het donker zitten. De volgende dag werd het netjes bij mij thuis bezorgd! 

Kosten voor het aanschaffen van de lamp?philips-ledbulb-e27-(master)_msledblb-20

Mocht je specifiek op zoek zijn naar LED lampen, dan kan je ervan uit gaan dat ze iets duurder zijn in de aanschaf als andere lampen. Het voordeel ervan is wel: Met de LED lampen heb je wel zekerheid dat je er jarenlang plezier van zult hebben. De “standaard” lampen houden het nooit zo lang vol!

Meerdere tegelijk besteld.

Voor mij was het een slimme stap op bij Lamp direct LED lampen te bestellen. Ik hoefde er namelijk niet de deur voor uit en kon er gerust op wachten tot het geleverd wordt. Ik ben deze keer wel verstandig geweest, heb ervoor gezorgd dat ik gelijk meerdere LED lampen heb besteld zodat we niet meer zonder komen te zitten!philips-hue-e27_philipshue-20