juli 18, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

schiphol parkeren

logo_bps1 Waar kan ik het goedkoopst parkeren

Deze vraag is niet direct te beantwoorden. Er valt hier gekeken te worden naar het aantal dagen dat u op reis bent en wat voor extra opties u bij het parkeren neemt. Wij raden aan onze vergelijkingstool te gebruiken. Na het invullen van uw wensen, laat dit u een schema zien van de mogelijke aanbieders en daarbij horende prijzen.

Wat betekend ‘valetparking’ of ‘valet parkeren’?logo-quickparking1

Valetparking of ook wel valet parkeren is wat u over het algemeen ziet bij luxe hotels. U stapt thuis in de auto en rijdt deze naar de ingang van Schiphol. Hier staan medewerkers van de parkeerbedrijven die uw auto in ontvangst nemen en deze netjes parkeren op de aangegeven locatie. Bij terugkomst van uw vakantie, staat uw auto voor u klaar op de plek waar u hem achtergelaten heeft.

Welke aanbieder is het best voor lang parkeren?Untitled-3

Om er achter te komen welke aanbieder u de goedkoopste service kan bieden, valt snel terug te vinden in onze prijsvergelijker.

Zijn er invalide parkeerplekken aanwezig?

Of een parkeeraanbieder invalide plekken aanbied, kunt u terugvinden op de pagina van de aanbieders.

Moet mijn autosleutel achter gelaten worden?

Of u uw sleutel achter moet laten, ligt volledig aan de service die u kiest. Bij Schiphol smart parking parkeert u uw eige auto en is het dus niet nodig het in te leveren. Bij valetparking is dit natuurlijk wel nodig. Zo niet dan kan uw auto niet verplaatst worden naar de desbetreffende locatie.

Kan mijn auto worden schoongemaakt tijdens mijn afwezigheid?

Parkeeraanbieders bieden per bedrijf specifieke services aan. Deze zijn niet verplicht, maar dus wel mogelijk! Wat er aangeboden wordt kunt u zien op de pagina van de aanbieder.