juni 13, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

De Leistert

Op vakantie in Nederland? Dan moet je bij De Leistert zijn

Nederland heeft veel prachtige gebieden. Gezien de zomer ook hier hartstikke mooi kan zijn, gaan steeds meer mensen op vakantie in eigen land. Als je dat van plan bent, neem dan eens een kijkje bij De Leistert. Dat is misschien wel het mooiste vakantiepark van Nederland.

Het beste van Limburg

De Leistert

Limburg is een provincie die veel te bieden heeft. Er is nog een heleboel natuur te aanschouwen maar ook voor de echte cultuursnuivers is er genoeg te doen in de buurt. Een dagje Maastricht is een absolute aanrader.

Terwijl je vakantie viert in Limburg, wil je natuurlijk een fijne slaapplek hebben. De Leistert is een vakantiepark in Limburg waar ze werkelijk aan iedereen hebben gedacht.

Verschillende soorten huisjes

Het fijne aan De Leistert is dat er zoveel verschillende soorten accommodaties zijn. Ga je als koppel op vakantie? Dan hoef je natuurlijk niet een heel huis. Liever met je hele gezin erop uit? Dan zijn er bungalows te huren maar ook safaritenten en glampings. Een echte aanrader! Safaritenten en glampings zijn bedoeld voor mensen die graag kamperen maar ook een beetje luxe willen. 

De Leistert

Natuurgebied

Het vakantiepark zit bovendien vlakbij een natuurgebied. Ga tijdens je vakantie eens op avontuur in de natuur en je zult merken hoe heerlijk het is om weg van alle drukte van de stad te zijn. Als je dat wil, moet je echt in Limburg zijn: een provincie met het beste van beide werelden.