juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Japanse tattoo

Een zeer fraaie Japanse tattoo

Sinds vorige week ben ik in het bezit van een Japanse tattoo. Hoe ik hierbij kom, zal ik je vertellen. Al jaren ben ik helemaal verliefd op verschillende culturen. Vaak lees ik van alles op het internet en in sommige gevallen ga ik naar een bepaald land op vakantie. Afgelopen zomer was ik naar Tokio gegaan, een ware belevenis. Hoe de mensen daar leven, hun eten, maar vooral de cultuur trok mij hier bijzonder aan. Toen ik daar afbeeldingen voorbij zag komen op de schouders van de mensen die daar woonden, was ik helemaal verliefd. Verliefd op de afbeeldingen van mythologische dieren en symbolische tekens. Japanse tattoo

Afspraak bij Ron

Zodra ik thuis kwam na mijn vakantie heb ik meteen naar de mogelijkheden gekeken om zo een fraaie Japanse tattoo bij mijzelf te zetten. Samen met de Ron, de eigenaar van deze salon heb ik een mooi plaatje uitgezocht. Na wat aanpassingen hieraan te brengen is Ron aan de slag gegaan. 

Het resultaat is verbluffend. Op mijn schouder heb ik een bijzonder mooie afbeelding van een draak. De achtergrond is donkerder gemaakt. Op deze manier lijkt het net of de draak van mij arm af wilt springen. Dit noem ik nu een perfect staaltje kunst.