juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Fitness

Fitness Nijmegen

3 Belangrijke redenen om bij Fitness Nijmegen te gaan sporten zijn het verbeteren van de fysieke gesteldheid, mentale gezondheid en je niet alleen beter in je lijf voelen, maar ook in je hoofd. Beter in je vel zitten zorgt voor minder depressiviteit en een beter herstel wanneer je al wat last hebt van burn-out verschijnselen. Sporten in de juiste omgeving en begeleid door de juiste mensen kunnen je de beste versie van je zelf geven. Het sociale klimaat in een sportschool hebben in grote mate invloed op het plezier wat je aan sporten kunt beleven.

Conditie-opbouwen

Je doelstelling bereiken bij Fitness Nijmegen

Elk persoon is anders en heeft andere verwachtingen van een fitness. De een zal willen afvallen terwijl de ander spiermassa wil gaan opbouwen. Maar ook revalideren na een blessure of ziekte kan een streven zijn.

Personal training 1.0 kan bij bepaalde personen goed toe te passen zijn. Heb je een zeer specifiek doel of heb je behoefte aan mentale coaching dan is 1.0 misschien een goede keus. Kies je voor personal training 2.0, dan train je met maximaal 10 personen. Small group training is een prettige manier om fitness te bedrijven. De motivatie blijft en je haalt daardoor het maximale uit jezelf.

Fitness

Topsporters

Om explosiever en sterker te worden in de (top)sport die je beoefend, kan Fitness Nijmegen je samen met een personal trainer helpen, dit doel te bereiken. Of je nu op hoog niveau hockey bedrijft of elk weekend als amateurfietser je rondjes fietst, Target Personal Training is in staat om je naar een hoger level te begeleiden.

Geen standaard sportschool

Individuele aandacht is belangrijk en staat bij Fitness Nijmegen hoog in het vaandel. Zorgen dat je afvalt, herstellen na een zwangerschap of weer pijnvrij kunnen bewegen wordt in deze kleinschalige gym gerealiseerd.