juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Good4UGoods een natuurwinkel online

Sinds ik de natuurwinkel online heb gevonden heb ik al meerdere producten hier besteld. Vroeger was ik nooit zo van natuurproducten en lette ik ook niet op wat ik kocht. Maar sinds ik te horen heb gekregen dat ik diabetes II heb, let ik op alles wat ik eet en drink. Voor mij was het een zeer goede start om te beginnen met natuurlijke producten te kopen. Op deze manier wist ik zeker dat er geen chemische rommel in verwerkt was en kon ik dit zonder problemen eten. Waar ik helemaal tevreden over ben is de AquaVibraCell Watervitalisators. Deze kan je op de kraan, douche of leiding plaatsen om de kwaliteit van het water zoveel mogelijk te waarborgen.  

Een makkelijke en overzichtelijke website

Omdat alle producten van Good4UGoods, de natuurwinkel online, onderverdeeld zijn in vijf categorieën is het makkelijk om een bepaald product te zoeken. De categorieën zijn onderverdeeld in:

   • GoodWater
   • GoodEnergy
   • GoodFood
   • GoodBody
   • GoodStuff

Mocht je op de één of andere manier vragen hebben over een bepaald product, dan kan je makkelijk het contactformulier invullen of even het telefoonnummer op de website bellen.

Ook deze keer heb ik weer een grote bestelling geplaatst, een bestelling met veel verantwoorde lichaamsverzorgingsproducten.