juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Sigaret

In een e-sigaret zit e-liquid

Ken jij de term e-liquid al? Dit is een vloeistof wat je in een e-sigaret doet. Je gebruikt een e-sigaret wanneer je elektronisch wilt roken, of, het gevoel van roken wilt nabootsen. In de vloeistof zit een bepaalde smaak en een paar stofjes, waardoor je een goede vervanger hebt van analoog roken.

e-liquid

Nicotine op basis van je eigen wens

Wil je dat er in de e-liquid nicotine zit? Dit kan. Meestal doen mensen dit om het roken af te bouwen. Je kan kiezen uit verschillende opties, vaak gebaseerd op de sigaretten die je eerder rookte. Rookte je namelijk alleen zware sigaretten, dan kun je beginnen met een hogere dosis nicotine, dit gaat dan over ongeveer 18 milligram. Rookte je altijd light sigaretten? Dan kun je kiezen voor 3 of 6 milligram. Bovendien kan je altijd afbouwen, om zo uiteindelijk geen nicotine in je e-device te doen. Gelukkig heb je dan nog een keus van maar liefst 450 smaakjes, waardoor je wanneer je wilt altijd even kan genieten en ontspannen.

Wat komt er kijken bij het kopen van een e-smoker?

Roken

Wanneer je dit gaat kopen kun je jezelf een paar vragen stellen. Natuurlijk is het handig om eerst te kijken naar het budget, wat wil je precies kwijt zijn aan je device? De prijsklasse kunnen variëren, dit is vaak op basis van de geavanceerde opties van het toestel. Je kunt bijvoorbeeld een eenvoudig model nemen, met een interne batterij, maar een optie is ook om een iets complexer toestel te kopen, waar bijvoorbeeld de mogelijkheid is om meer damp te creëren. Kortom, het kopen vergt een denkproces, waar we je natuurlijk altijd bij willen helpen. Op de website maak je kennis met de hoeveelheid aan opties, daarnaast kun je direct met ons in contact komen, wanneer je vragen hebt. We staan je graag ter woord.