juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

wesseldijk

Hier vindt u de beste heftruck opleiding

Gisteren heb ik een afspraak gehad met mijn toekomstige werkgever. Hij heeft mij gistermiddag aangenomen. Het enige wat hij van mij verwacht is een heftruck opleiding. Hier heb ik dan ook al een tijdje over na zitten denken. Nu weet ik niet waar ik hier voor terecht kan en heb ik besloten om het internet op te gaan.

Internetluchtfoto-wesseldijk

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een goede heftruck opleiding aanboden. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht heeft getrokken en dat is Rijschool Wesseldijk. Bij deze rijschool heb ik mijn rijbewijs gehaald. Daarom heb ik ook een goed gevoel dat ik weer hier met een plezierige ervaring mijn rijbewijs kan halen. Om meer informatie te krijgen over de opleiding heb ik besloten om een van de medewerkers van het bedrijf te contacteren.

ContactVerkeerschool-Wesseldijk-4-223-300x130

Het contact met de medewerkers verloopt goed. De medewerker is zeer vriendelijk aan de telefoon en weet duidelijk waar zij het over heeft. Na even gewacht te hebben op antwoord van de medewerker werd ik doorverbonden met iemand die mij verder kon helpen. Voordat ik het wist hadden wij voor de volgende week al een afspraak ingepland met de instructeur van het bedrijf, geweldig! Ik kijk dan ook nu al uit naar de eerste les. De ontwikkeling heb ik gelijk gemeld bij mijn toekomstige werkgever. Ook hij is zeer enthousiast en wacht op mijn certificaat. Overigens raad ik dit bedrijf ook aan bij vrienden en familie.