juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

maxilia-logo

Wilt u caps bedrukken voor uw bedrijf? Klik hier!

Afgelopen dinsdag heb ik erover na zitten denken om caps bedrukken voor mijn bedrijf. Mijn bedrijf is het afgelopen kwartaal flink gegroeid en wij hebben veel nieuwe werknemers aangenomen. Aankomende maand hebben wij een evenement van ons bedrijf en willen wij ons zo goed mogelijk presenteren. Nu leek het mij een leuk en vernieuwend idee om caps bedrukken te doen voor de nieuwe medewerkers.

Evenementaanstekers

Aankomende maand begint het evenement, op een vrijdag, en het duurt drie dagen. Nu moet ik ervoor zorgen dat de producten binnen een paar weken al worden geleverd. De producten moeten namelijk wel op tijd aankomen, zodat wij de producten op tijd kunnen gebruiken. Zelf weet ik niet waar ik hiervoor terecht kan en leek het mij verstandig om een paar collega’s van mij te vragen waar ik hiervoor terecht kwam. Vaak werd Maxilia naar voren gebracht. Dit bedrijf levert namelijk goede producten en hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit maakt natuurlijk een goede indruk op mij en ben ik gelijk het internet opgegaan om de mogelijkheden te bekijken.

Maxilia51268_mastvlagstaandmodel_150x400

Al gauw kwam ik bij de juiste pagina terecht voor mijn benodigdheden. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daardoor kon ik al gelijk mijn bestelling plaatsen en kreeg ik mijn digitale proefdruk al binnen vier uur. Geweldig bedrijf! Het ziet er dan ook erg mooi uit en ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Met volle enthousiasme wacht ik op het product. Daarnaast hoop ik ook de samenwerking met dit bedrijf in de toekomst voort te zetten.