juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Wat je niet wist over je macbook oplader

apple_magsafe_verlengkabelHoe lang een macbook ook zonder stroom kan, vroeg of laat heb je toch echt weer een oplader nodig om hem op te laden. De oplader is onmisbaar geworden. Je moet er niet aan denken dat je hem kwijt bent. Dan heb je zo snel mogelijk weer een nieuwe nodig om je laptop te kunnen gebruiken. Hoe belangrijk zo’n macbook oplader ook is, veel weten we er eigenlijk niet van. Tijd dus voor verdieping. Niet alleen omdat de oplader noodzakelijk is, maar ook om te weten wat voor verschillen en overeenkomsten er bestaan en welke je dus het beste in huis kan halen.

Het verschil tussen de opladers.logo (2)

Een heel belangrijk verschil tussen de opladers is het aantal watt dat ze kunnen opbrengen. Een koper heeft de keuze uit 45, 60 en 85 watt. Het is maar net wat je wil en nodig hebt. Zo wordt die van 45 watt vaak gebruikt voor een macbook air. De opladers zijn ongeveer 180- centimeter lang, dus dan weet je wat je zo ongeveer kan verwachten. Ze worden ook geleverd met een ‘Duckface’. Dit blokje kan op de oplader worden gezet om hem meteen in het stopcontact te doen. Daarnaast kan het snoer van de oplader met gemak langer gemaakt worden voor wie dat wil. Het verdubbelt de oorspronkelijke lengte en ze kunnen bijbesteld worden.

Al met al dus altijd handig om een macbook oplader in huis te halen als hij bijvoorbeeld stuk is of gewoon om er eentje als reserve achter de hand te hebben, want anders ben je de klos.

apple-magsafe-oplader-45-watt_3