juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Schoonheidssalon Gouda de beste uit de omgeving

Lekker genieten van eventjes in de watten gelegd worden. Even ontspannen en even die weldaad voor lichaam en geest. Dit kun je doen bij Schoonheidssalon Gouda, hier kun je gaan voor verschillende behandelingen voor jouw lichaam. Schoonheidssalon Gouda is zeer gespecialiseerd in het behandelen van het menselijk lichaam.

zacht1

Jouw lichaam verdiend het beste

De huid is een belangrijk orgaan en door met de juiste producten te werk te gaan, kun jij jouw huid stralend en gezond houden. Bij deze salon word gewerkt met de beste producten van de beste merken. De stoffen uit de natuur zijn natuurlijk ook aanwezig, dit geeft de beste werking voor de huid. Als laatste bij de behandeling worden er high-tech procédés toegepast met als eindresultaat een effectief en irritatievrij product.

zacht2

Je kunt uit de volgende behandelingen kiezen, hydration, anti- age, behandelingen voor de onzuivere of gevoelige huid, harsen, lichaamsmassage, en overige behandelingen zoals, epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen. Tevens kun je ook een hand- voetbehandeling krijgen. Ook kan je bij de schoonheidssalon in Gouda uitstekend terecht voor uw bruidsmake- up of voor als je een feestje hebt, of slechts make- up advies. Kortom, de mogelijkheden zijn zeer divers en daarom ben jij van harte welkom om je hier in de watten te komen laten leggen.

Wil jij meer informatie over alle diensten en/of over alle prijzen, ga dan naar de website of neem even contact op met één van de medewerkers. Hopelijk kom jij snel een keer langs en ervaar je de rust en de zachtheid van de behandelingen.