juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Bezoekje aan Beautysalon Tilburg

Vaak genoeg ben ik te vinden bij Beautysalon Tilburg, ik vind het heerlijk om lekker te relaxen onder het genot van een lekker bakje koffie en een leuk praatje. Beautysalon Tilburg is de beste salon die ik me voor kan stellen en zou het dan ook tof vinden om één van jullie binnen kort hier te zien. Het is namelijk altijd een drukke boel met veel gezelligheid die je zeker niet wil missen.

beauty2

Altijd gezellig

De medewerkers zijn vrolijk en zijn echt vriendelijk naar iedereen toe, ik kom hier zoals gezegd al wel vaker dus ik ken de medewerkers al, toch blijft het altijd verrassend goed om in de stoel te gaan liggen. Verschillende diensten en verschillende behandelingen kun je laten uitvoeren, ik doe meestal alles  waaronder het volgende valt:

  • peelings, reinigingen, verschillende maskers
  • ontharingsbehandelingen

De behandelingen voelen altijd geweldig aan en zijn echt rustgevend, ik heb voor deze salon al meerdere salons in de buurt geprobeerd maar toch is de salon uit Tilburg de beste!

beauty3

Aanrader

Ik wil echt nog een keer zeggen dat deze salon echt de moeite waard is om even langs te gaan. Gezelligheid, veel kletsen maar natuurlijk ook gewoon ruimte om te ontspannen en te relaxen. De medewerkers zijn echt gespecialiseerd in hetgeen wat ze doen en kunnen echt de perfecte behandelingen toepassen. Wil jij meer weten over deze salon of wil jij al gelijk een afspraak maken. Dan kun jij het beste even op de website kijken voor meer informatie, of neem even telefonisch contact op!