juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Rouwverwerking en uitvaartfotografie

Het klinkt misschien raar, maar een uitvaartfotografie kan je helpen met de rouwverwerking. Vaak is het zo dat je op de dag van het afscheid van een dierbare alles in een roes aan je voorbij gaat. Ook komen na die tijd de vragen of bepaalde personen wel waren gekomen. Nadat ik mijn man heb verloren en voor hem zijn begrafenis moest regelen is alles in een roes voorbij gegaan. Nooit gedacht dat ik in zo een moeilijke periode terecht zal komen. Gelukkig heb ik veel lieve familieleden en vrienden die mij door deze zware tijd heen hebben geholpen. 

Veel steun aan de foto’s

Ook heb ik veel steun aan de opnames die door de uitvaartfotografie waren gemaakt. Pas na een half jaar heb ik de energie gevonden om deze te gaan bekijken. Voorheen durfde ik dit niet, daar was de wond nog te open voor. 

Een album met alle herinneringen aan mijn man ligt nu op een mooie plaats in de kast. Zodra ik er behoefte aan heb komt deze tevoorschijn. Even weer terug in het verleden duiken is voor mij een enorme steun, Zo ook de dag van het afscheid welke mooi op de gevoelige plaat zijn gezet door A3ANA.