juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Op zoek naar props in Amsterdam

Ben je op zoek naar props Amsterdam, kijk dan eens op de site van Inez de Zwart. Hier ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar rekwisieten. Voor onze toneelvereniging waren wij al een tijd op zoek naar iemand die ons met het podium en dergelijke kon helpen. Ook kan je hier bij Inez de Zwart terecht voor mooie fotoshoots door gebruik te maken van  taarten/patisserie. Er is zoveel mogelijk om iets te organiseren, kijk hiervoor maar eens op de site van haar. Hier kan je de portfolio bekijken en zie je zo nog meer mooie resultaten.  

Mooi podium en alles wat hierbij komt kijken

Sinds onze zoektocht naar props Amsterdam kwamen wij zulke leuke ideeën tegen die door Inez de Zwart zijn gemaakt, deze zijn ook zeer geschikt voor ons eigen toneelvereniging. Zij heeft zoveel ervaring dat zij ons eer goed kan helpen. Zo heeft zij al meerdere decors ontworpen in veel verschillende stijlen en met gebruik van verschillende materialen. Zo heeft zij ook haar bijdrage aan voorstellingen van Jungle Book en Anne Frank en nog veel meer geleverd. 

Naast decorontwerp en voor theater en film doet Inez projecten op het gebied van interieurontwerp, productontwerp, vormgeving van evenementen en grafische vormgeving.