juli 18, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Leuke kapsalon Tilburg gevonden!

Eens in de drie maanden ga ik naar de kapper toe om mijn haren te laten knippen. Zo nu en dan laat ik ook mijn haren verven, echter is dit de laatste keer zo onwijs verkeerd gegaan… Ze hadden namelijk de verkeerde kleur gebruikt en daardoor zijn mijn haren rood geworden. Op zich is de kleur rood absoluut niet erg, echter wilde ik donkerbruin hebben… Zo ben op zoek gegaan naar een andere kapsalon Tilburg en omstreken.

cropped-DSC_0083-300x94

Het internet werkt!

Tegenwoordig heeft iedere ondernemer een website, ik ging er vanuit dat de kapsalons hier in Tilburg dit ook hebben. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken! Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Lieke kapper! Dit bedrijf staat erg goed geschreven op het internet waardoor ik ervoor heb gekozen om hier een afspraak te maken. Deze afspraak heb ik vorige week gehad en ben nu nog steeds overrompeld!

Ik had namelijk het verhaal uitgelegd dat ze de verkeerde kleur hadden gebruikt en dit werd ook direct opgepakt door hun! Door het haar eerst te ontkleuren alvorens de nieuwe kleur erin komt wisten hun het te realiseren. Ik hoefde er niet eens voor te betalen! Ik weet in ieder geval zeker bij welke kapsalon Tilburg en omstreken ik de volgende keer weer heen ga!