juni 13, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Kan gratis dating leuk zijn? Ontdek het op deze site!

Ik zit al een tijdje op tinder en dat soort dating apps maar helaas had ik nog niet een leuke date gevonden. Ook begon ik het allemaal een beetje statisch te vinden dus had ik het idee om te gaan rond kijken of er misschien ook een ander soort website of app bestaat die gratis dating mogelijk maakt maar dan op een andere manier. Gratis dating omdat ik geen geld meer wil uitgeven eraan. Niet dat ik er zoveel geld aan heb uitgegeven maar heb wel een maand of zes een abonnement gehad op een bepaalde dating site en dat heeft me ook niets meer opgeleverd dan de mogelijkheid om meer berichten te sturen naar een eventuele match. Dus ja, gratis dating met meer interactieve mogelijkheden leek me een aantrekkelijk idee. Zo kwam ik op de website drankjedoen.nl uit, de naam sprak me al aan en toen ik ging lezen zag ik dat het idee echt wel bij mij paste. Zij bieden dus videodaten aan en geven de eerste twee videodates gratis weg, daarna moet je er wel voor gaan betalen dus het is niet helemaal gratis dating maar goed, ik stond er voor open. Wat ik leuk vind is dat u op zondag dus wel gratis kan videodaten dus dat scheelt weer. Omdat ze nieuw zijn willen ze dus mensen de kans geven om het gratis uit te proberen dus ik ben er voor gegaan. Op de zondag is er dus in de avond een gratis video event waarbij u twee videodates gratis krijgt. U krijgt maximaal 10-12 gratis videodates per event, afhankelijk van leeftijd en regio. De videodates duren 2 minuten met de optie om met 2 minuten te verlengen waarna de vraag komt: drankje doen? Als beide mensen dan ja zeggen kunt u na het event tekstberichten naar elkaar sturen en verder videobellen. Bij een nee ziet u elkaar niet meer en bij misschien is het op dat moment geen match maar kunt u de persoon nog wel een keer op de site tegen komen. U kunt sterren geven tussen de 1-5 sterren, dat is dan geen match maar gewoon een soort rating zeg maar.

Gratis dating op deze manier ook iets voor u?

Ik vind het wel een heel leuk idee en het past ook echt bij me. Ik hou van echt contact en niet zoals ik zeg van dat statische. Het video daten is leuk en grappig en zoals u zich kunt voorstellen ook wel een beetje spannend natuurlijk. Ze geven een goede uitleg op de site en geven eigenlijk antwoord op alle vragen die misschien bij u naar boven komen.

Ook een keer videodaten uitproberen?

Doe dat dan via deze website omdat

  • Ze nieuw en innovatief zijn op dit gebied.
  • Ze het op een simpele en leuke manier uitleggen.
  • Ze u de kans geven om een deel gratis uit te proberen.

Toch hartstikke leuk? Direct in contact komen met iemand, en dat maar voor een paar minuten, dus als het niets is duurt het nooit langer dan dat en kunt u gelijk weer verder met de volgende match. Als u uw profiel zo compleet mogelijk maakt dan krijgt u meer matches en heeft u meer kans om snel een drankje te gaan doen met hem of haar!

Lees meer…