juni 15, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Ik heb de leukste bedankjes gevonden

bedankjes

Online shoppen

Voor alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan de opendag van ons bedrijf wilde ik graag een kleinigheidje kopen. Het budget was na de opendag niet heel groot meer, dus we moesten het enigszins beperkt houden. Gelukkig hou ik van online shoppen en ben ik er ook goed in, al zeg ik het zelf. Ik weet namelijk altijd precies waar ik moet zoeken wat ik nodig heb. Kleine cadeaus dus, dit keer. Online zag ik veel leuke bedankjes voor een prima prijs! Ik was erg opgelucht, want alles dat ik in deze webshop zag viel binnen ons budget. Er zijn nogal wat vrijwilligers die ik wil bedanken en dat kan nu gewoon! Ik heb leuke dingen gezien als zaadjes om zelf te planten, in een leuke verpakking. Of decoratie voor in huis. Het mooiste is om hier een leuk pakketje van te maken.

bedankjes Een leuk kleinigheidje

Het gaat bij zo’n cadeau niet om de omvang of de kosten natuurlijk. Het gaat er hierbij gewoon om dat ik kan laten zien hoezeer de inzet gewaardeerd is. Als we er dan ook nog eens in slagen dat iemand een cadeautje krijgt dat hij of zij net goed kon gebruiken of simpelweg heel erg leuk vind, dan is dat dubbel fijn!

Ik bedacht me ook dat het leuk is om wat vaker in de familie kleine cadeautjes weg te geven. Veel mensen hebben het gevoel aan hun naasten niet genoeg te laten weten dat ze van ze houden. Vaak weet je ook niet zo goed hoe je dat moet doen. Ik heb een idee! Koop bijvoorbeeld zaadjes voor zonnebloemen en laat die planten in hun tuin. Zo heb je altijd een aandenken aan de liefde of de band!