juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

restauratie schilderijen

Het adres voor restauratie schilderijen

Ben jij op zoek naar een adres waar je terecht kan voor restauratie schilderijen, dan ben je bij C-lijsten aan het juiste adres. Hier kunnen zij van een lelijk doek, weer een beeldschoon exemplaar maken. Mijn ouders hebben al jaren een fraai tafereel aan de muur hangen. Ooit was erbij gezegd dat een ver familielid deze had geschilderd. Onderhand was dit doek al meer dan 100 jaar oud en echt een familie stuk geworden. Deze was namelijk al meerdere keren van ouders naar kind gegaan en het lijkt erop dat ik de volgende ben die dit kunstwerk ga erven. restauratie schilderijen

Wat een verschil

Mijn ouders waren al een tijd van plan om met dit kunstwerk naar een bedrijf die verstand heeft van restauratie schilderijen. Zodra zij het zoekwoord via de welbekende zoekpagina hadden ingevoerd kregen zijde naam van C-lijsten naar voren. De eigenaresse, Christien van den Oever, kan ervoor zorgen dat elke schildering weer tot zijn recht komt. Meteen hier een afspraak gemaakt om het familiestuk te redden. 

Inderdaad wat een geweldig resultaat. Het doek ziet er weer stralend uit. Het ergste is dat wij nog nooit een hondje op dit doek hadden zien staan, Maar na de behandeling is deze gelukkig weer zichtbaar geworden.