juni 15, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

moderne kunst

Heel veel moderne kunst onder één dak te bewonderen

Bij Galerie Moeëjen Daag in Tegelen, kan je de mooiste moderne kunst bekijken. Hier hebben verschillende kunstenaars hun werken tentoongesteld en zijn deze te bewonderen. Mocht je tussen al dit moois iets zien wat jou aan staat, dan kan je dit kopen. Tevens is het ook mogelijk om met een idee naar de kunstenaar te gaan en deze te laten maken. Leuk om als cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of een geboorte. Deze keer was ik op zoek naar een fraai beeld voor in onze tuin en had hier een eigen ontwerp voor gemaakt.  moderne kunst

Fraaie moderne kunst te bewonderen bij Galerie Moeëjen Daag

De allereerste keer dat ik met een vriendin mee ging naar deze galerie, heb ik mijn ogen uitgekeken. Vooral de moderne kunst heb ik met grote ogen bekeken. Maar wat mij helemaal aansprak waren de fabeldieren die Sjaak Smetsers maakt. Deze beelden hebben een hele geschiedenis en daarvoor moet je maar eens op de website van deze kunstenaar kijken.

Inmiddels heb ik zo een fabeldier gekocht. Een fraai model met een gedeelte van glas en een ander gedeelte van metaal. Deze staat nu op de vensterbank te pronken en vooral met de zon is het een stralend geheel.