juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

WeQuit

Gemakkelijke manieren om te stoppen met roken met de WeQuit methode

Veel mensen stoppen niet met roken. Met behulp van de WeQuit methode kun je echter gemakkelijk stoppen met roken. Deze methode helpt je om deze slechte gewoonte te stoppen door mentale en fysieke verslaving aan te pakken. In Nederland zijn er 3 miljoen rokers. De meeste rokers die zonder hulp willen stoppen met roken, hebben echter gefaald. Daarom moeten rokers zoeken naar de beste methode om hen te helpen stoppen met roken. Als je erop staat te stoppen met roken, moet je professionele begeleiding zoeken.

Hoe helpt dit bureau je om te stoppen met roken?

WeQuit biedt een persoonlijke benadering om rokers te helpen stoppen met roken. Dat komt omdat iedereen een ander niveau van verslaving heeft. Dit bedrijf zal dus persoonlijk rookgedrag observeren. Door middel van online-sessies word je begeleid om te stoppen met roken. Je kunt ervoor kiezen om de privé- of groepssessies te volgen. Via deze online-sessie maken de professionals plannen voor je om terugval te voorkomen. Het onderzoek en de wetenschapper stellen dat rokers die worden begeleid door professionals een hoger slagingspercentage kunnen behalen. Zes of twaalf maanden nadat je de sessie hebt afgerond, nemen de professionals contact met je op om ervoor te zorgen dat je succesvol kunt stoppen met roken voor de lange termijn.

WeQuit

Wat zijn de voordelen van het nemen van een online-sessie?

Je poging om te stoppen met roken zal veel gemakkelijker verlopen als je wordt begeleid door professionals. Als je je aanmeldt bij WeQuit om je te helpen stoppen met roken, krijg je de volgende voordelen. Ten eerste kun je je aansluiten bij een kleine groep voor de online-sessie. Deze sessie wordt begeleid door psychologen. Daarnaast krijgt je 100% vergoeding vanuit je basisverzekering. Dus als je wilt stoppen met roken, meld je dan snel aan op wequit.nl.