juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Eyptian Magic

Het merk Egyptian Magic heeft een wondercrème op de markt gebracht. De all-purpose balsem heeft zowel een helende als een verzachtende werking. De crème kan voor vrijwel alles gebruikt worden: het vermindert eczeem, roodheden, jeuk en littekens. Maar ook is de crème geschikt om wondjes te helen en om droge vlekken weer zacht te maken. Je kan de balsem ook als dag- of nachtcrème gebruiken of onder je make-up doen. De crème kan werkelijk alles dus. De Egyptian Magic Skin Cream is razend populair over de hele wereld. En hoewel het merk geen tijd steekt in dure advertenties, heeft de helende werking zich van mond tot mond verspreid. De hele wereld is gek op Egyptian Magic, ook veel celebrities.

Zo vertelt Ashley Benson, bekend van de serie Pretty Little Liars, dat ze nooit op reis gaat zonder haar Egyptian Magic Cream. Ze zegt in een interview dat ze de crème het liefst opdoet in het vliegtuig zodat haar huid goed gehydrateerd is wanneer ze uitstapt. Ook actrice Kate Hudson zweert bij de balsem van Egyptian Magic net als Eve Mendes en Madonna. Ook heel veel beautybloggers kunnen niet ophouden met praten over het wondermiddel. Zo wordt er regelmatig gequoot dat ‘Egyptian Magic het beste is wat je huid kan overkomen’. Naast beroemdheden, spreken ook tijdschriften vol lof over de Egyptian Magic cream. Marie Claire, Elle, Cosmopolitan, Teenvogue, Glamour, Vanity Fair, Vogue en zelfs de New York Times prijzen de crème de hemel in.

Dit is ook niet zo gek als we Dr. Westley Howard moeten geloven, de oprichter van het merk. De formule bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten die de oude Egyptenaren duizenden jaren geleden ook al gebruikten om een prachtige huid te creëren. Maar niet alleen je huid verwen je met de balsem, je kan Egyptian Magic Cream ook als haarmasker gebruiken. Even laten intrekken, uitspoelen en geniet van zijdezacht en gezond haar.

Je bestelt de Egyptian Magic Skin Cream bij Beautyfashionshop. Hier vind je de crème in drie verschillende formaten. Je bestelt ’s werelds favoriete crème altijd met korting en met een snelle levering. Mocht je nog vragen hebben over het balsem of wil je graag advies op maat. Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de beste deals en de nieuwste producten.