juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

pasfoto maken

Een pasfoto maken

Eindelijk is het dan zover en mag ik mijn rijbewijs ophalen, maar daarvoor moet ik een pasfoto laten maken. Omdat ik zo trots ben op mijn behaalde resultaat, wil ik ervoor zorgen dat er ook een mooie prent van mij op dit pasje komt te staan. Daarom was ik op zoek naar een zaak die dit op een zeer professionele manier kan doen. Vaak kom ik bij de Primera Jos van Andel, maar dan om een Staatslot te halen of één van de roddelbladen. Daar kwam ik achter dat zij veel meer doen dan alleen producten verkopen.  pasfoto maken

Zeer professioneel

Omdat ik voor mijn rijbewijs een pasfoto moest laten maken, ben ik hiervoor naar de Primera Jos van Andel geweest. Hier maken zij op zeer professionele wijze de mooiste kiekjes. Natuurlijk moet deze aan bepaalde eisen voldoen. Zo mag je niet lachen en moet jouw gezicht goed zichtbaar zijn. Ook moet dit kiekje van bepaalde grote zijn. maar daar weten de medewerkers van deze winkel alles vanaf.

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs al in mijn portemonnee zitten en daar ben ik bijzonder trots op. Meteen heb ik er een paar andere leuke kiekjes bij laten maken, leuk voor later.