juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Kinderkapstok met naam van FrakkZ

kinderkapstok-7-hakenIk ben de trotse moeder van 3 prachtige kinderen van 8, 5 en 4 jaar. Nu ook de jongste telg sinds kort naar school gaat werd het bij ons een beetje druk in de gang met al die jassen en tassen. Dus ging ik in het winkelcentrum bij ons om de hoek op zoek naar een leuke kinderkapstok, om al die spulletjes netjes op te kunnen hangen.

kinderkapstok-dillon-noelle

 

Omdat we drie kinderen hebben moest dat natuurlijk wel een grote wandkapstok zijn. Na een middag shoppen had ik helaas nog geen kapstok gevonden die bij ons gezin paste. Diezelfde avond ben ik online gaan shoppen en kwam ik tot mijn grote blijdschap al heel snel op de webwinkel van FrakkZ terecht. Deze webshop heeft een heel groot assortiment aan kinderkapstokken, wandkapstokken en wandlampjes. Hier werd ik heel blij van, want meteen vond ik de perfecte houten kapstok. Het mooie is dat je de kapstok van je wensen helemaal zelf kunt samenstellen.

kinderkapstok-hout-7-haken Je hebt de keuze uit afmetingen , kleuren, gebruikte materialen en jashaakjes. Je kunt de kapstok zelfs laten personaliseren. Ik heb gekozen voor een kinderkapstok met naam van 1 meter lang, waarop 9 jashaakjes zitten, zo heeft elk kind genoeg plaats om zijn of haar spulletjes netjes op te kunnen hangen. Op de kapstok staan de namen van mijn kinderen in prachtige RVS sierletters. Want ook dit lettertype kun je zelf kiezen. Nadat ik de kapstok online besteld had ging de levering erg snel. Na een week stond de pakketbezorger aan de deur om het pakketje af te leveren. De kapstok heeft mijn man diezelfde avond nog opgehangen in onze gang en nu is het een prachtig en opgeruimd geheel geworden. Ik ben heel erg blij met de kapstok en met de snelle afhandeling. Ik kan iedereen die op zoek is naar een kinderkapstok de website van FrakkZ aanraden!

kinderkapstok-met-naam-hout