juni 13, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Kliniek Veldhoven

Mijn tevredenheid over Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is mijn aanrader voor jou. De reden hiervan is omdat ik inmiddels zelf een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf. Ik heb hier namelijk een ooglidcorrectie laten uitvoeren en dit is zo netjes gedaan dat dit een groot compliment verdient.
Mijn oogleden hadden nu eenmaal teveel vel. Dit is altijd zo geweest, maar hoe ouder ik werd. Hoe erger dit leek te worden. Wanneer ik echt moe was dan kon ik mijn bovenste ooglid zelfs zien zonder in de spiegel te kijken. Dit was zeer belemmerend en daarom besloot ik om actie te ondernemen.

Kliniek Veldhoven
Alles genas erg snel en ik heb een prachtig resultaat

Toen ik mij wat had ingelezen op de website van Kliniek Veldhoven, besloot ik een afspraak te maken voor een intake. Hier werd mij direct verteld wat zij voor mij konden betekenen. Op de dag van de opname was ik natuurlijk erg zenuwachtig maar ook erg blij. De droom die ik had, ging nu werkelijkheid worden. Toen ik wakker werd, viel mij de pijn erg mee. Natuurlijk zag ik er niet mooi uit omdat alles nog wat gezwollen was. Toen ik thuis was, heb ik mij lekker laten vertroetelen door mijn man en met de dag trokken mijn ogen helemaal blij.

Kliniek Veldhoven
Nu heb ik weer een open blik, mijn oogleden zijn niet meer zwaar en hangen ook niet meer. Ik kan nu zelfs wat oogschaduw op (eerder zag je hier namelijk niets van). Kortom, mijn grote complimenten voor dit bedrijf!