juni 15, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Oldtimers te koop bij Lex Classics

Ben jij op zoek naar een oldtimer? Lex Classics heeft Oldtimers te koop! Een groot en gevarieerd aanbod aan verschillende modellen. Voor ieder wat wils! Ik heb mijn oldtimer bij deze dealer gekocht en ben erg tevreden hoe dit verlopen is. Ik deel graag mijn ervaring met jou in deze blogpost.

Lex Classics: oldtimers te koop

Oldtimers te koopLex Classics is gespecialiseerd in de in- en verkoop van onder andere oldtimers. In Waalwijk vind je hun werkplaats en de showroom waar alle auto’s staan. Je kunt er op afspraak terecht om de auto’s te bekijken en daarnaast hebben ze een website waar veel informatie op staat. Zo kun je per auto een uitgebreide omschrijving lezen, de specificaties inzien en allerlei foto’s bekijken. Op die manier krijg je een goed beeld van de auto’s. Ik heb destijds mijn oog laten vallen op de Volkswagen Golf 1 GTI, ik ben namelijk gek op de Volkswagen Golf en wilde graag een oldtimer versie hiervan. Toen kwam ik erachter dat dit één van de oldtimers is die te koop wordt aangeboden. Ik was meteen enthousiast! De auto is nog in perfecte staat en heeft weinig kilometers op de teller, ik wilde mijn droomauto graag in het echt bekijken en maakte een afspraak om langs te kunnen gaan.

Ook voor nieuwere auto’s aan het juiste adresOldtimers te koop

Diezelfde week ging ik nog langs. De medewerker was erg aardig en beantwoorde al mijn vragen over de auto. Ik kreeg de gelegenheid om de auto goed te bekijken van binnen én buiten. Ook mocht ik er een proefritje mee maken. Ik was overtuigd! Dit was de auto die ik wilde. Ik besloot dus om deze oldtimer te kopen. Niet heeft Lex Classics alleen oldtimers te koop, ook hebben ze aan aantal mooie nieuwere modellen in het assortiment. Ben jij dus op zoek naar de auto van jouw dromen? Dan ben je bij Lex Classics aan het juiste adres!