juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Easy Import

Easy Import

easyIk ben een groot autofan en pas geleden heb ik een nieuwe auto kunnen kopen dankzij Easy Import. Dit is namelijk een bedrijf dat auto’s uit het buitenland importeert. Zij kunnen ervoor zorgen dat de auto een Nederlands kenteken krijgt. Een auto is in het buitenland vaak goedkoper en daar kan je dankzij dit bedrijf dus je voordeel uithalen. Dit was echter niet mijn bedoeling want ik was opzoek naar een auto die in Nederland niet te vinden is.

importIk ben groot fan van oldtimers en de versie die ik wilde hebben was alleen maar verkrijgbaar in Amerika. Ik ga natuurlijk niet helemaal naar Amerika toe om een auto te kopen. Dit kost veel te veel tijd en geld en ik baalde hier erg van. Ik wilde de wagen erg graag hebben maar ik had me er al bij neergelegd dat dit niet kon. Gelukkig kwam een goede vriend van mij naar me toe en hij vertelde me over Easy Import. Dit bedrijf importeert dus de auto die jij wilt hebben voor een mooie prijs. Toen ik dit hoorde ben ik meteen naar de website toegegaan.

Easy ImportBlij met mijn oldtimer!

Ik nam al snel contact op met dit bedrijf en na een goed gesprek via de telefoon ben ik langsgegaan voor een afspraak. Ze konden de auto voor mij regelen en dat voor een mooie prijs. De auto is zelfs al binnen en ik heb een Nederlands kenteken hier ben ik hartstikke blij mee! Lijkt je dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de site.