juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Autoschade Den Haag

Complimenten voor autoschade Den Haag

Een dikke puim en een 10 voor de service, dat wil ik aan autoschade Den Haag geven. Nog nooit ben ik zo goed geholpen als bij deze garage. Schadeherstel bedrijf Direkt heet dit bedrijf en ik kan het iedereen aanraden om hierheen te gaan voor een reparatie aan de auto. Zeer vakkundig, snel professioneel worden de auto’s met schade hier gemaakt. Bovendien krijg je een leenauto mee, wanneer een reparatie langer gaat dure. Dit is geheel gratis. Dit bedrijf hanteert zeer scherpe tarieven, daar kan geen andere garage tegenop.

Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag heeft een top service

Omdat ik gelukkig nog nooit schade heb gereden, was ik totaal niet bekend met de afhandeling hiervan. Ik weet natuurlijk wel dat je contact op moet nemen met de verzekering, maar hoe en wat verder daar heb ik geen kaas van gegeten.

Samen met een vriendin waren wij op weg naar Den Haag. Het was de bedoeling om hier gezellig te winkelen en aan het einde van de dag wat te eten. Mijn vriendin had aangeboden om te rijden en dat heb ik niet afgeslagen. Onderweg waren wij lekker aan het kletsen, tot er opeens een auto achter ons opdook. Door de haast van deze auto, schampte hij ons aan de achterkant en het gevolg was dat wij tegen de vangrail aanreden. De schrik zat er goed in, maar gelukkig mankeerden wij zelf niks. Via de politie kregen wij het telefoonnummer van het schadeherstelbedrijf Direkt. Hier werd de wagen heen gebracht en is hier ook gerepareerd. Alles met betrekking tot de verzekering heeft dit bedrijf ook afgehandeld, dat noem ik nu een geweldige service.