juni 25, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Singlesday: vier het vrijgezellenbestaan aan de hand van mooie kortingen

Het concept van Singlesday, ook wel bekend als vrijgezellendag, is ontstaan in het China van 1993. Alhoewel Singlesday van origine bedoeld is om het vrijgezellenbestaan te vieren, is het concept van deze dag inmiddels al flink uitgebreid. Jaarlijks vindt dit feest plaats op 11 november, 11 – 11. Zoals je kunt zien, bevat deze datums meerdere enen, verwijzend naar de singles. Maar ook de paren worden vertegenwoordigd bij deze cijfers, waardoor Singlesday tevens een populaire dag is voor stellen om op te trouwen. Eigenlijk is Singlesday een feestdag voor bijna iedereen geworden. En hier speelden webshops handig op in.

Singlesday bij diverse online verkooppunten

Vele winkels begonnen op deze dag met kortingen te strooien, zodat singles zichzelf goed konden verwennen op deze dag. Immers is het single bestaan niet altijd leuk, iets aangenaams kopen met een mooie korting is een prima manier om jezelf even op te vrolijken. Maar ook als je geen specifieke reden hebt kun je alsnog genieten van torenhoge kortingen, veelal tussen de 50 en 70 procent. Het is niet voor niets dat vele Nederlandse webshops inmiddels deelnemen aan Singlesday.

De beste Singlesday aanbiedingen vind je bij singlesdayshoppen.nl

Op zoek naar de hoogste kortingen tijdens Singlesday? Zoek niet verder, want hier kun je gemakkelijk en in één oogopslag zien bij welke online verkooppunten je de beste deals kunt vinden. Een mooie laptop aanschaffen bij Coolblue? Sexy lingerie scoren bij Hunkemöller? Of eindelijk eens het laatste seizoen van Game of Thrones scoren bij Bol.com? Wie weet scoor jij die mooie aanbiedingen tijdens Singlesday.