juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Kniekousen versus ‘reguliere sokken’

Ik had laatst een debat met vriendin. Kan dat: heren kniekousen? Specifiek dan in het openbaar. Dus niet op het voetbalveld o.i.d. maar ik bedoel dat je naar je werk gaat met kniekousen aan. Het heeft toch iets vrouwelijks, kniekousen. Ik zag laatst wel Justin Bieber rondlopen in die kniekousen. Maar ja, dat is Justin Bieber. Mijn vriend is niet Justin Bieber voor de duidelijkheid. Moeten we bij het oude vertrouwde blijven? De normale lengte sokken of misschien zelfs de nog kortere sneakersokken of is het tijd voor iets revolutionairs, voor kniekousen voor mannen?

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

Wij hebben maar een stel gekocht. Normale sokken. En ook kniekousen. Voor onze vrienden. We hebben ze besteld bij Hemdvoorhem.nl. Dit is een van de meest bekende herenmode zaken van de Benelux volgens mij. Zij hebben sokken en kniekousen van het merk Falke dat toch wel onze voorkeur verdient.

Nou we hebben getest met in totaal 10 mannen. De eindstand is als volgt. De normale sokken krijgen 8 voorkeur stemmen. De kniekousen 1. En 1 man kon niet kiezen. Dus het lijkt duidelijk dat we de komende tijd nog geen revolutie gaan waarnemen op heren ondergoed gebied.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren

De normale sokken en de sneaker sokken zullen de komende jaren nog wel de primaire sok van keuze zijn voor de mannen. Kniekousen zijn relevant op het voetbalveld sowieso, en soms ook wanneer het wat kouder buiten is kan fijn zijn. Maar ik denk niet dat we straks bij ons op de werkvloer allerlei mannen zullen zien met korte broekjes en kniekousen aan dat zie ik absoluut niet gebeuren.

Enfin voor nu hebben de normale sokken de strijd dus gewonnen maar over een paar jaar gaan we het opnieuw proberen wie weet waait er dan wel een nieuwe wind in herenmode land.