juni 15, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Gratis proefrit met een Amslod fiets

Wil jij ook een proefrit op een goede elektrische fiets? Dan ben je bij Amslod aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we een afspraak met je maken en komen met de elektrische fiets aan huis. Hierdoor heb je alle tijd om vragen te stellen en onze medewerkers zullen je vooraf goed inlichten. Dit in tegenstelling tot de reguliere fietsenmaker waar je vaak op de beurt moet wachten en waar ze weinig tijd voor je hebben. Wij vinden het belangrijk dat je een weloverwogen keuze kan maken. De wens van de klant staat bij ons centraal.

Hier let je op tijdens de aankoop van een elektrische fiets

Wat zijn de beste amslod fietsen een vraag die wij met enige regelmaat krijgen. Allereerst moet je weten waar je de fiets voor gaat gebruiken. Als je namelijk maar incidenteel fietst dan hoeft hij niet zo duur te zijn. Ga je hem regelmatig gebruiken naar bijvoorbeeld het werk dan kun je het beste het middenmotor model kiezen. Deze geeft namelijk de meest stabiel ondersteuning. Maar wil je juist in de weekenden en op vrije dagen een lange afstand fietsen dan is het voorwielmotor model het meest geschikt. Deze heeft enkel een ondersteuning aan het voorwiel, maar je kunt hier wel veel meer kilometers maken.

Dit zeggen de klanten van Amslod fietsen

In de Amslod Hilston review kun je lezen wat mensen over onze fietsen zeggen. Over het algemeen krijgen we al veel complimenten over het feit dat je onbeperkt gratis proefritten maakt. Als de medewerker bij jou aan de deur komt zal hij uitleggen hoe de fiets werkt. Ook kunnen ze op basis van jouw feedback een advies geven voor een andere fiets. Hiervoor kan je dan opnieuwe een gratis proefrit plannen. Het voordeel is dat wij op afspraak aan huis komen. Je verliest dus geen kostbare tijd meer. Ook de 2 jarige garantie valt bij veel mensen in goede aarde. Wij komen namelijk bij een defect naar jou toe. Of je nu thuis bent of op je werk de locatie maakt ons niet uit. Wij hebben monteurs door het hele land zitten die jou direct op weg kunnen helpen.

Het verschil tussen de Amslod fietsen

Het verschil zit hem vooral in de aandrijving die je kiest. Zo kun je met het voorwiel motor optimaal genieten van lange afstanden. Ook kun je elkaar goed verstaan op de fiets doordat de motoren geluidloos zijn. Daarnaast kun je dan ook een beetje van de geluiden van de omgeving genieten. Het middenmotor model wordt door de meeste mensen gekozen vanwege de ondersteuning. Deze heeft aan zowel het voor als achterwiel een aandrijving zitten die zich aanpast aan jouw tempo. Zo fiets je altijd in een stabiel ritme waardoor het steeds leuker wordt om te gaan fietsen. Op deze manier kun je de auto ook een keer thuis laten staan. Dit is ook nog eens beter voor het milieu. Zo draag je ook een stukje bij aan de toekomst van de volgende generatie.